Over Wiesje, Massage therapeut Utrecht en Culemborg

Mijn naam is Wiesje.

Samen met mijn vriend en onze twee dochters woon ik in Culemborg. Jaren ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut in een particuliere praktijk en in een re-integratie centrum. Na het afronden van de masterstudie Medische Antropologie en Sociologie in 2007 ben ik ander werk gaan uitvoeren. Sinds 2016 werk ik als praktijk ondersteuner bij Fysiotherapiepraktijk Weerdsingel in het centrum van Utrecht. Dit is een praktijk voor algemene en gespecialiseerde fysiotherapie, training en oefentherapie.

Neem af en toe een rust moment voor jezelf.

De afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen gedaan in gespecialiseerde massages zoals deep tissue, trigger point massage, reiki en massage bij hsp. Daarbij ben ik ook bekwaam om medische taping aan te brengen, wat in combinatie met gerichte (sport) massage zeer effectief kan zijn.

Met Praktijk Wiesje pas ik de kennis van de verschillende studies en alle opgedane werkervaring toe. Graag help ik mensen met (werk gerelateerde) spierklachten om deze met een gerichte massage positief te beïnvloeden. Mijn aandacht gaat ook naar sporters. Door middel van massages kunnen blessures worden geminimaliseerd en zelfs voorkomen worden.

Tevens werk ik graag met kinderen.

Ik wil kinderen coachen in het optimaal kunnen bloeien en groeien van hun zijn. Met daarbij niet hun sociale setting te vergeten. Zo is bijvoorbeeld de interactie tussen ouder en kind heel belangrijk; een ouder die een hand op de schouder van zijn/haar kind legt kan troostend of geruststellend zijn maar ook juist vertrouwen geven. Sinds 2020 ben ik gediplomeerd kindercoach. Praktijk Wiesje staat voor zowel coaching als massage.

Het mooie van wat ik met mijn praktijk kan doen is dat ik mag werken met mensen. Geen individu is hetzelfde, iedereen is uniek. De combinatie van de sociale en fysieke aspecten vind ik erg leuk en interessant. Ik draag er graag aan bij personen te laten floreren in hun zijn.