Klachtgerichte massage

Mensen kunnen snel spierspanningen ondervinden bij het uitvoeren van langdurige werkzaamheden in eenzijdige posities. Die spierspanningen hebben vaak andere klachten tot gevolg. Deze klachten kunnen van dien aard zijn dat er beperkingen ontstaan in het uitvoeren van de werkzaamheden zoals rug-, nek- of hoofdpijnklachten.

Een massage beïnvloedt klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat ten goede en draagt bij aan het herstel. Het bevordert de doorbloeding van spieren, pezen en kapsel. Dit draagt bij aan een soepeler bewegingspatroon. Een massage kan de juiste ontspanning tot resultaat hebben.

Met mijn fysiotherapeutische achtergrond voel ik al snel waar eventuele spier gerelateerde klachten aanwezig zijn. Ik werk met veel enthousiasme en toewijding als masseur aan de zijlijn van de paramedische sector. Naast mijn praktijk in Culemborg, heb ik ook een massage ruimte bij een fysiotherapiepraktijk in het centrum van Utrecht waar ik een goede samenwerking heb met de fysio- en manueel therapeuten aldaar. Dus ook op die locatie kunnen massage afspraken ingepland worden.
Klachtgerichte massage Praktijk Wiesje