Ook voor ouders

Er kunnen zoveel dingen gebeuren tijdens het opgroeien van jong naar volwassen. Dan kan een tijdelijke support fijn zijn. Mijn rol als coach is om met een kind na te gaan welke mogelijke dingen er lastig zijn en samen te ontdekken hoe hiermee om te gaan.

Het allerbelangrijkste vind ik dat een kind zich veilig voelt om zichzelf te mogen zijn. Bij mij tijdens de sessies maar bovenal in zijn eigen dagelijkse situaties zoals met vriendjes, op school en thuis.

Mijn wens is

om kinderen te kunnen laten zijn wie ze zijn. Door hen aan het woord te laten en te luisteren naar ze, kan ik ze hierin begeleiden. Hierbij benader ik een situatie vanuit zijn/haar perspectief en beoordeel niet vanuit het standpunt van een volwassen.

Daarbij niet de omgeving vergetende maar samen onderzoeken wat er mogelijk is. Om in de eigen leefomgeving te kunnen zijn wie je bent. In samenspraak kijken we dan naar de mogelijkheden die beïnvloed kunnen worden of een andere richting kunnen krijgen.

Als coach is mijn doel om kinderen stap voor stap te begeleiden in het ontwikkelen van hun zijn.

Daarbij heb ik als mens en als coach zijnde altijd een positieve benadering. Want ook al is er een hulpvraag er gaan ook vaak heel veel dingen wel goed. Waar zitten je kwaliteiten? Mijn insteek is om dat tijdens het coachen te benadrukken.