Mijn naam is Wiesje.

Samen met mijn vriend en onze twee dochters woon ik in Culemborg. Met mijn achtergrond als fysiotherapeut richt ik mij al jaren met Praktijk Wiesje op het geven van (klachtgerichte)massages. In 2019 ben ik daarbij gestart met kindercoaching en sinds 2020 staat Praktijk Wiesje voor beiden; coaching en massage.

Ik draag er graag aan bij personen te laten floreren in hun zijn.

Een belangrijk aspect van mijn werken is mensen motiveren de tijd te pakken en het even stil te zetten om zonder tijdsbesef te zijn. Ik ben positief ingesteld en in onze vaak gehaaste maatschappij probeer ik regelmatig een “bankjes zit“ moment te creëren. Voor mij houd dit in dat je kan zijn waar je bent, wie je bent, beleven wat je beleeft en voelen wat je op dat moment voelt.

Er ontstaat op zo’n moment een bewustwording en een tijdloosheid. Dat is wat ik de medemens graag mee wil geven; een moment van rust voor jezelf nemen. Dus niet van hot naar her rennen en van alles moeten maar slechts even kunnen zijn in het moment. Zowel tijdens mijn coaching als tijdens het geven van de massages probeer ik dit over te dragen en te laten ervaren.
Ik ga graag naar buiten.
Lekker wandelen, hardlopen of weg op mijn racefiets. Genietend van de wind door mijn haren, zon of regen in mijn gezicht, kom ik tot mijzelf. Ik krijg inspiratie, creatieve ideeën en ook rust. Een paar jaar geleden kon ik door een blessure niet meer bewegen zoals ik gewend was.
Dit was niet makkelijk, maar ook interessant en op z’n zachts gezegd een uitdaging. Wat maakte mij dan mij, waar was ik en vooral hoe kon ik mijzelf weer vinden? Van teleurstelling, boosheid en verdriet naar acceptatie en het vinden van een vorm om er mee om te gaan en verder te kunnen.

Vanuit daar ontdekte ik dat ik wie ik ben en wat mij eigen maakt, allang bij mij was. Wie je bent zit in je. Het is er. Ook tijdens mijn coaching pas ik dit toe en probeer ik regelmatig samen dat “bankjes zit” moment te nemen of juist erop uit te trekken en de natuur in te gaan. Te laten ervaren hoe het is de tijd de tijd te laten en te kunnen zijn wie je bent.