Tarieven
De onderstaande tarieven zijn van toepassing op de klachtgerichte, ontspannings- en sportmassage.
30 minuten

€35,-

60 minuten

€68,-

Locatie

De behandelingen kunnen plaatsvinden in de praktijk in Utrecht of Culemborg. Bij het invullen van het contactformulier kan je aangeven welke locatie jouw voorkeur heeft.

Utrecht
Fysiotherapie Weerdsingel, Weerdsingel WZ 40, 3526 WP Utrecht
Culemborg
Oude Rekemerstraat 29, 4105AH Culemborg
Algemene voorwaarden
Om uw behandeling(en) zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen heb ik een aantal algemene voorwaarden opgesteld. Als u een afspraak bij Praktijk Wiesje hebt ga ik ervan uit dat u de voorwaarden gelezen hebt en hiermee akkoord gaat.
1. Bent u verhinderd voor uw afspraak, dan dient u dit zo spoedig mogelijk aan te geven. Annuleert u de afspraak op de dag zelf of vergeet u de afspraak dan wordt de behandeling in rekening gebracht. Bent u onverhoopt verhinderd, niet lekker of ziek, dan is het toegestaan om zelf iemand anders in uw plaats naar de massageafspraak te laten gaan.
2. De duur van de behandeling is inclusief de aan- en uitkleed tijd.
3. Praktijk Wiesje is niet aansprakelijk voor beschadiging, diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen van de klant voor/tijdens/na de massage.
4. Voor een eerste massage zal ik kort een aantal vragen stellen ter kennismaking en om eventuele klachten te inventariseren.
5. Voor en na elke massage kan er geëvalueerd worden hoe de massage ervaren is.
6. Gegevens die u voor of tijdens de massage aan mij geeft, worden door mij vertrouwelijk behandeld en nooit zonder uw toestemming aan derden verstrekt.
7. Indien u onder behandeling bent van een arts, fysiotherapeut, specialist of andere, en/of gebruik u medicijnen? Raadpleeg deze dan of u gemasseerd mag worden.
8. Praktijk Wiesje onthoudt zich van het stellen van medische diagnoses.
9. U bent zelf verantwoordelijk voor de informatie en de juistheid ervan die u aan mij verstrekt, zodat ik de massage zo verantwoordelijk en veilig mogelijk uit kan voeren.
10. Hygiëne is belangrijk bij Praktijk Wiesje. Dit wordt ook van u verwacht.
11. Praktijk Wiesje is niet verantwoordelijk voor schade en/ of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en medicijngebruik.

Heb je een vraag over de algemene voorwaarden of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact op via de onderstaande knop.