Kindercoach voor jou

Mijn naam is Wiesje en ik ben kindercoach. Ik coach kinderen van alle leeftijden, dus ook van jouw leeftijd. Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Lees dan gauw verder!

Boos, onzeker, angst, verdriet, radeloos. Soms kom je er een periode zelf niet uit, of kan je blijven hangen in een bepaald gevoel. Je ouders en je juf of meester kunnen er dan wel voor je zijn, maar toch kan je het gevoel hebben er met hen niet uit te kunnen komen. Ik ben er om juist in dit soort situaties jou te ondersteunen.

Mijn rol is om te luisteren naar jou. Wie ben jij en wat houd jou bezig? De dingen die we bespreken blijven tussen ons. Terwijl we samen dingen doen hoop ik je beter te leren kennen. Ik ben er om je te begeleiden in de voor jou moeilijke momenten of situaties en om jou je optimale zelf te kunnen laten zijn. Samen gaan we onderzoeken hoe jij dit kan.

Samen aan de slag?
Onze eerste afspraak heb ik met jou en met je ouders. Het lijkt me nu al leuk om je te ontmoeten en ik ben benieuwd naar wie jij bent. Wij maken kennis en ik bespreek met jou waar je mijn hulp bij zou kunnen gebruiken. Dat zelfde wil ik ook van je ouders weten. We praten over wat het doel is en wat je graag zou willen bereiken.
Ook wil ik van je ouders informatie over jouw ontwikkeling en opvoeding vanaf baby tot nu toe. Daarna gaan we afspreken wanneer ik jou weer zal gaan zien. Dat plannen we vooruit, want zo werkt het nu eenmaal in de agenda’s van volwassenen. Anders staan er teveel andere afspraken en lukt het nooit 😉

Wist je trouwens dat deze eerste afspraak in mijn praktijk kan zijn maar dat het ook bij jou thuis mag?

De volgende afspraken hebben jij en ik. Daar zijn je ouders niet bij. Dat is in mijn praktijk. We kunnen binnen blijven of naar buiten gaan. Dat bepalen we samen. Gedurende deze sessies bespreken wij dingen die tussen ons blijven. Door verschillende oefeningen en opdrachten komen we tot onderwerpen die er toe doen. Daarbij mag jij altijd aangeven als je iets anders wilt of als je een specifiek onderwerp wilt bespreken of mee wilt werken. Alles is bespreekbaar, en zal tussen ons blijven.

Kindercoach voor jou: zo gaat het in zijn werk

De laatste stappen

Na 2 of 3 keer is er een evaluatie moment samen met jou en je ouders. We besluiten dan samen wat de volgende afspraken zullen zijn: een gezinssessie, dus met ouders en eventuele broer(s) of zus( sen), of nog een paar extra sessies alleen met jou.
Dan plannen we na 2 afspraken de eind evaluatie in. Dit is wederom met je ouders erbij. Vooraf sluit ik met jou kort wat we gaan bespreken. Wat jij wilt dat er met je ouders besproken wordt. Welke dingen je zelf wilt vertellen of waarbij je wilt dat we dit samen doen.

Mocht je nu vragen hebben of meer informatie willen mag je contact met mij opnemen via de onderstaande knop.

Dit mag echt altijd, dus gewoon doen hoor!